Šošovica slovenská

Najznámejší druh šošovice, ktorá má široké uplatnenie v kuchyni.

od 0,29 €0,24 € bez DPH
  • Šošovica veľkozrnná vyniká bohatým obsahom vlákniny a sacharidov.  V porovnaní s fazuľou je ľahšie stráviteľná. Hodí sa na prípravu polievok, omáčok, karbonátkov, nátierok, placiek, rizota, pyré či kaší.

    Návod na prípravu: Prebranú a prepláchnutú veľkozrnnú šošovicu namočte min. na 2 hodiny do vody, následne prepláchnite a varte domäkka 15 minút. Osoľte až pred dovarením.

    Zloženie: Šošovica veľkozrnná

    Krajina pôvodu: Slovensko

  • Pridať komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

    Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.