Hraška na zahusťovanie

Hraška na zahusťovanie, jemná. Hraška je unikátny český výrobok, v ktorom sa stretla lahodná chuť a výborné výživové vlastnosti.

od 0,70 €0,58 € bez DPH
  • Hraška má široké využitie v kuchyni: slúži na zdravé zahusťovanie polievok a omáčok, aj ako základ nátierok, dresingov, rastlinných majonéz, bešamelovým omáčiek a na zapekanie zeleniny. Hraška tiež funguje ako pojivo a náhrada vajec v zmesiach na karbonátky.

    Návod na prípravu: Hrašku stačí zmiešať s vodou, pridať po polievky či omáčky a 20 minút povariť. Po rozmiešaní s hrašky s vodou slúži aj na prípravu cestíčka pre obalenie nielen klasických rezňov, ale aj zeleniny či syra

    Zloženie: hrach70% zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), soľ (40% draslíku), zmes korenia 

    Krajina pôvodu: Česko

  • Pridať komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

    Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.